
نحوه دریافت پروانه نظام مهندسی

پروانه نظام مهندسی
افرادی که در آزمون نظام مهندسی قبول شدند ، بعد از طی کردن مراحل بعدی ازمون نظام مهندسی ، میتوانند اقدام به تقاضای صدور پروانه کنند و سپس پروانه نظام مهندسی خود را دریافت کنند . این پروانه نیز به عنوان گواهی اشتغال به کار مهندسی شناخته میشود .این پروانه به داوطلبان اجازه اشتغال در رشته های هفت گانه نظام مهندسی را میدهد .
مراحل تمدید پروانه نظام مهندسی
برای تمدید پروانه نظام مهندسی شخص باید همرام مدارک لازم به سایت نظام مهندسی استان محل سکونت خود مراجعه نماید ، که میتواند ادرس سایت استان لازم را از طریق سایت اصلی سازمان نظام مهندسی irceo.net کشور که از قسمت استان ها قابل دسترس است ، و باید در سایت استان مورد نظر ثبت نام نماید ، و پس از مطالعه موارد مرتبط مدارک خود را آپلود نماید ، و میتواند درخاست تمدید پروانه نظام مهندسی خود را ثبت نمایند .
مدارک لازم برای تمدید پروانه نظام مهندسی
- اصل پروانه نظام مهندسی قبلی
- کپی برابر اصل شده مدرک تحصیلی ( کارشناسی _ کاردانی _ دکترا ) توسط دفاتر اسناد رسمی یا مراجع قضایی .
- تکمیل کاربرگ مربوط به در خاست تمدید پروانه نظام مهندسی .
- دو قطعه عکس 6*4 که از تاریخ گرفتن آن بیش از 6 ماه نگذشته باشد ، این عکس برای بانوان باید با حجاب ، بدون آرایش و با مقنعه ساده به طوری که گردی صورت مشخص باشد و برای آقایان باید بدون عینک ، کروات ، دستمال گردن ، کلاه و با لباس رسمی تهیه شود.
- کپی برابر اصل کارت ملی و تمامی صفحات شناسنامه توسط دفاتر اسناد رسمی و یا مراجع قضایی .
- اجاره نامه رسمی یا سند مالکیت رسمی برای تایید آدرس در صورت تغییر آدرس شخص متقاضی .
- اصل فیش واریزی به مبلغ 60 هزار ریال به اداره مالیت و یا خزانه معین مرکز استان مربوطه ( شماره حساب مربوطه در سایت نظام مهندسی هر استان متفاوت است ) لازم است تا افراد با مراجعه به سایت محل سکونت خود ، صرفا به حساب اعلام شده در سایت این مبلغ ا واریز نمایند .
- پرداخت وجه مربوط به تمدید پروانه نظام مهندسی
درامد پروانه نظام مهندسی
درامد پروانه نظام مهندسی به دو دسته مستقیم و غیر مستقیم تقسیم میشود
درامد مستقیم و غیر مستقیم
درامد مستقیم درامدی است که به طور مستقیم از خود سازمان نظام مهندسی دریافت میشود ، درامد مستقیم به بخش های مختلفی تقسیم میشود مثال: ارجاع کار و مجوز ها . درامد های غیر مستقیم ، برخلاف درامد مستقیم درامد غیر مستقیم به فعالیت ، تلاش و اموزش نیاز دارد ، درامد غیر مستقیم شامل طراحی ، نظارت و کار اجرایی است .
0 دیدگاه